Αντλίες Θερμότητας Daikin Altherma

Αντλία θερμότητας χαμηλών/υψηλών θερμοκρασιών Daikin Altherma

Οι αντλίες θερμότητας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος κλιματισμού, καθώς μεταφέρουν θερμότητα από το ένα περιβάλλον στο άλλο μέσω του ψυκτικού μέσου. Οι αντλίες θερμότητας είναι επίσης μια οικονομική λύση θέρμανσης και επίσης οι αντλίες θερμότητας πηγής αέρα ανήκουν στην κατηγορία των συστημάτων παραγωγής θερμότητας από ανανεώσιμες πηγές.

Η αποδοτικότητα των αντλιών θερμότητας φθάνει το 300%. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε μονάδα ενέργειας που χρησιμοποιεί η αντλία θερμότητας κατά τη λειτουργία της, παράγονται τρεις ή περισσότερες μονάδες θερμότητας που χρησιμοποιούνται στο κτίριο.
Επειδή οι αντλίες θερμότητας λειτουργούν αντλώντας τη διαθέσιμη θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος, είναι πολύ πιο αποδοτικές και από τα πλέον αποδοτικά συστήματα θέρμανσης ορυκτών καυσίμων. Οι δε αντλίες θερμότητας της Daikin με τεχνολογία inverter είναι ιδιαίτερα αποδοτικές για όλα τα είδη θέρμανσης εσωτερικού χώρου.

Η Daikin εφάρμοσε την τεχνογνωσία της στις αντλίες θερμότητας και δημιούργησε τη σειρά συστημάτων θέρμανσης κατοικιών Daikin Altherma. Η σειρά περιλαμβάνει επιλογές υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών για τις ανάγκες κάθε είδους κατοικίας – νεόδμητης ή παλαιάς, μεγάλης ή μικρής.

 

Βασικές πληροφορίες για τις αντλίες θερμότητας

  • Αποδοτικότητα και εξοικονόμηση ενέργειας εως 65%
  • Διατηρήστε το σπίτι σας ζεστό ακόμα και στους -20oC.
  • Χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα
  • Ελάχιστο κόστος εγκατάστασης
  • Ασφαλές στη χρήση σε σύγκριση με μέσα θέρμανσης αερίου ή πετρελαίου

 

Share