Αντλίες θερμότητας νέας γενιάς Climaveneta Αερόψυκτες ή Γεωθερμικές


Η καλύτερη λύση για την άνεσή μας και την προστασία του περιβάλλοντος

Η εγκατάσταση σήμερα μιας αντλίας θερμότητας είναι ο ευκολότερος κι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας των συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, καθώς και τις εκπομπές καυσαερίων, με την απλή χρήση δωρεάν ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, όπως ο αέρας, το νερό και το έδαφος.

Η κατανάλωση πρωτογενών πηγών ενέργειας όπως τα ορυκτά καύσιμα, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο για θέρμανση και ψύξη, προβληματίζει σημαντικά ως προς το κόστος που απαιτείται. Επίσης δημιουργούν σοβαρές αμφιβολίες για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το περιβάλλον για τις μελλοντικές γενιές, σε σχέση με τη ρύπανση και την κλιματική αλλαγή.

Χωρίς συμβιβασμούς στα επίπεδα άνεσης, η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είναι ιδανική για τέλεια αποτελέσματα αναφορικά με εξοικονόμηση ενέργειας, υψηλή απόδοση και περιβαλλοντική προστασία.

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
Οι αντλίες θερμότητας χρησιμοποιούν άμεσα την ενέργεια από τον ήλιο, το έδαφος και το νερό, χωρίς άμεση εκπομπή καυσαερίων και χωρίς χρήση ορυκτών καυσίμων. Η ενέργεια αυτή είναι καθαρή κι απεριόριστη, καθιστώντας την αντλία θερμότητας την καλύτερη ανανεώσιμη πηγή, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία RES (για ΑΠΕ).
Τεχνολογίες Αιχμής
Η σύγχρονη τεχνολογία έχει εξασφαλίσει το σχεδιασμό αντλιών θερμότητας υψηλής απόδοσης, οι οποίες είναι 50% πιο αποδοτικές από αυτές που είχαν σχεδιαστεί τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό σημαίνει μείωση της κατανάλωσης σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%. Η αντλία θερμότητας αποτελεί σήμερα αιχμή των προϊόντων που χρησιμοποιούν αποτελεσματικές τεχνολογίες όπως π.χ. ο συμπιεστής inverter. Με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια, η Climaveneta επικεντρώνεται στην έρευνα και την ανάπτυξη, προκειμένου να δώσει την τέλεια απάντηση για προϊόντα υψηλής απόδοσης, όπως η σειρά Prana.
Μείωση 60% των εκπομπών ρύπων στην ατμόσφαιρα
Οι αντλίες θερμότητας παρέχουν τη σωστή απάντηση για τις ιδανικές συνθήκες λειτουργίας των κτιρίων αναφορικά με την ψύξη, θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Η αντλία παραλαμβάνει το 75% της ενέργειας από το περιβάλλον και μόνο το 25% από ηλεκτρική ενέργεια. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας εξασφαλίζει μείωση κατά 60% των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα.
  Άνεση όλο το χρόνο
Η σειρά μηχανημάτων Prana είναι η μόνη απάντηση στην απαίτηση για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, σε όλες τις εποχές, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη άνεση όλο το χρόνο.
  Κερδοφόρα επένδυση στην ιδιοκτησία σας
Η συμμόρφωση με όλο και πιο αυστηρούς νόμους και διατάξεις για την κατανάλωση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος, γίνεται όλο και πιο κρίσιμος παράγοντας για την πραγματική αποτίμηση των ακινήτων.
Χρησιμοποιώντας αντλίες θερμότητας Climaveneta σε νέα κτίρια ή ανακαινίσεις παλιών, βρίσκουμε έναν αποτελεσματικό τρόπο για την βελτίωση της ενεργειακής κατηγορίας του κτιρίου σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα άνεσης. Έτσι αυξάνουμε τη σημερινή και μελλοντική αξία του ακινήτου σας.
 
Δωρεάν ενέργεια από το έδαφος

Οι γεωθερμικές αντλίες θερμότητας μεταφέρουν θερμότητα – από και προς το έδαφος, παράγοντας/πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με οικονομία μέχρι 72% έναντι της κατανάλωσης πετρελαίου ή φυσικού αερίου. Είναι κατάλληλες για καινούριες κατασκευές ή μονοκατοικίες και κτίρια με οικόπεδο.
Share